ballonvaart banner ballonvaart banner

FAQ – Apple Bandit Ballonvaart

Veelgestelde vragen
 1. Wat is de “WIN EEN CIDER BALLONVAART” actie?

  Het is een winactie waarmee jij kans maakt op een cider ballonvaart boven de Aubel Vallei (België) voor jou en een vriend(in). Bij aankoop van een 6-pack Apple Bandit kan je met de unieke code die aan de binnenkant vermeld staat kans maken op een ballonvaart.
 2. Hoe oud moet ik zijn om mee te kunnen doen?

  Je moet 18 jaar of ouder zijn om mee te kunnen doen aan de actie.
 3. Hoe werkt de actie?

  Koop een 6-pack Apple Bandit actieverpakking en ga naar www.cider.nl/ballonvaart. Vul hier de unieke code in die aan de binnenkant van de actieverpakking staat. De organisator van de actie heeft op voorhand alle momenten vastgesteld waarop winnaars worden bepaald. Voor elk win-moment is er één ballonvaart te winnen. De eerste inzending die tijdens of het snelst na het vastgesteld win-moment is verzonden, zal de prijs winnen. De win-momenten zijn zodanig bepaald dat 70 deelnemers over de gehele actieperiode een ballonvaart kunnen winnen.
 4. Hoe weet ik of ik heb gewonnen?

  Als je hebt gewonnen, zal je direct na het invullen van je unieke code op www.cider.nl/ballonvaart. een beeld zien staan dat je hebt gewonnen of niet.
 5. Ik heb gewonnen, waarom moet ik mijn gegevens achterlaten?

  De website geeft meteen aan of je gewonnen hebt of niet. Als je gewonnen hebt, is het belangrijk dat de prijs ook bij de juiste persoon terecht komt.
 6. Ik heb verloren, waarom moet ik mijn gegevens achterlaten?

  Als je nog kans wil maken op een leuk Apple Bandit pakket vragen wij om je gegevens achter te laten. Als je een pakket hebt gewonnen zorgen wij ervoor dat hij bij de juiste persoon terecht komt.
 7. Ik woon niet in Nederland, kan ik nog steeds meedoen?

  Nee, je kan alleen meedoen aan deze actie als je woonachtig in Nederland bent.
 8. Hoeveel keer kan ik meedoen en hoe vaak kan ik winnen?

  Je kunt meerdere keren per dag meedoen aan de actie, onder voorwaarde dat elke invoer een unieke code van een Apple Bandit actieverpakking is. Als je de prijs wint, ben je verder uitgesloten van deelname.
 9. Hoe lang is de totale actieperiode?

  Je kan deelnemen van 13 augustus 2018 tot en met 18 november 2018.
 10. Ik heb de sluitingsdatum van de actie gemist maar ik heb nog een unieke code van een actieverpakking over. Kan ik die gebruiken?

  Nee, helaas kan je niet meer mee doen aan de actie na de sluitingsdatum.
 11. Hoe zal ik mijn prijs ontvangen?

  De winnaars krijgen persoonlijk bericht per email, met daarin alle gegevens over het evenement, de ballonvaart en de betreffende data. Zodra de datum voor de ballonvaart definitief is zal een digitale voucher naar de winnaars verstuurd worden per email.
 12. Waarvoor wordt de informatie die ik heb ingevuld gebruikt?

  Jouw informatie zal worden gebruikt ter controle van je leeftijd, om jou een email ter bevestiging te kunnen sturen als je wint en om te kunnen kijken hoe vaak je hebt meegedaan en of je al hebt gewonnen.
 13. Wie verzorgt de ballonvaart als ik win?

  De ballonvaart wordt uitgevoerd door een professioneel bedrijf dat gespecialiseerd is in ballonvaarten. De winnaars krijgen nader bericht van dit bedrijf. Op de ballonvaart zijn de voorwaarden van dit bedrijf van toepassing.
 14. Hoe kom ik in de Aubel Vallei als ik win?

  Als je winnaar bent, zal de organisator van de ballonvaart contact met je opnemen en verdere informatie verstrekken. De reis van en naar de Aubel Vallei is niet bij de prijs inbegrepen.
 15. Ik heb een vraag, waar kan ik terecht?

  Vragen en klachten over de actie kunnen kenbaar worden gemaakt aan HEINEKEN, t.a.v. Consumentenservice o.v.v. Apple Bandit – Win een cider Ballonvaart, antwoordnummer 46465, 1060 WD Amsterdam. 0800-0866 (gratis) of via het contactformulier op www.applebandit.nl..
 16. Ik heb een vraag over de ballonvaart, waar kan ik terecht?

  Vragen en klachten over de ballonvaart kunnen kenbaar worden gemaakt door een mail te sturen naar Sky Ballonvaarten, t.a.v. team Apple Bandit o.v.v. Team Apple Bandit – astrid@skyballonvaarten.nl, Gilzerbaan, 5032 VD Tilburg. 06-20404680.